tiwia

tiwia

tiwia

tiwia.blogg.se besök

GRATISBIO <333

Först vill jag abar säga, tryck på bilderna för att komma till gratisbio!

Hej, här tänkte jag skriva ett inlägg om gratisbio eftersom att det är en väldigt bra sida.

gratisbio kan du enkelt och snabbt samla ihop poäng, genom att sedan växla in poängen så kan du få presentkort på olika affärer så som nelly.com, H&M, Gina, JC, stadium, siba, servera, indiska, BR, ur&penn, konsum, ja det finns alltid något för alla. 
Du kan även växla in dina poäng mot tidningsprenumerationer på kända och otroligt bra tidningar som Frida, Glamour, Chic. Du kan också göra en insättning på unibet eller varför inte unna dig själv en stund på biografen och växla in dina poäng mot en biobiljett?

Poäng tjänar du enkelt genom att trycka dig in på en hemsida via deras länkar, bli medlem på andra sidor, delta i tävlingar och göra erbjudanden som är är otroligt förmånliga, du kan värva vänner och även blogga om gratisbio.

 

Gratisbio
är bättre än andra gratis sidor eftersom du snabbt kan få ett presentkort. Du behöver enbart 200 poäng för att få ditt första presentkort, 200 poäng kan du tjäna genom att värva en enda medlem. Så värva en medlem och få ett presentkort, ett kap för dig, rena rånet för dem! och när du väl fått ditt första presentkort upptäcker hur underbart lätt och enkelt det är att få det där presentkortet som kaske kom väl till användning i slutet av månaden när pengarna börjar tryta. Då kan du inte sluta, du vill bara samla ihop mer och mer enkla och lätt förtjänta poäng.

Gratisbio är inte bara en sida för dig som enbart vill samla ihop poäng och få presentkort, nej nej. Här kan du skaffa nya vänner och skriva gästboksinlägg hos dina vänner. Du kan även delta i gratisbios egna tävlingar där du kan vinna så saftiga priser som datorer, tidningsprenumerationer och hela 500 kr på nelly.com. Det är alltid fullfart där och du får aldrig tråkigt. Så gör som jag bli medlem på gratisbio.se!

     Bli medlem nu då alla läsare :)

RSS 2.0